Πρόγραμμα και Τμήματα

Τμήματα Ενηλίκων και Εφήβων: κάθε Δευτέρα από τις 17.00 ως τις 22.00 το Άλογο λειτουργεί αποκλειστικά για ενηλίκους και εφήβους, που θέλουν να μάθουν σχέδιο και ζωγραφική ή να πειραματιστούν με τη χαρακτική.

Τμήμα Σχεδίου για παιδιά Δημοτικού από 8-11 ετών: παρατηρώντας εικαστικά έργα από κάθε χώρο, εποχή και δημιουργό στην ιστορία της Τέχνης, τα παιδιά εξασκούνται στο σχέδιο με μολύβι, κάρβουνο, μελάνι, ξυλομπογιές και άλλα υλικά.

Τμήμα Εικαστικών για Νήπια από 3-5 ετών: ακολουθώντας την μέθοδο του Process Art, τα παιδιά ενθαρρύνονται να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν μόνα τους τις εικαστικές τους ικανότητες. Στην πορεία αυτή αβίαστα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα, την αντίληψη σχημάτων και χρωμάτων ενώ παράλληλα οξύνεται η παρατηρητικότητα και η αντιληπτική ικανότητα.

Τμήμα Εικαστικών για παιδιά Δημοτικού από 6-11 ετών: εδώ τα παιδιά πειραματίζονται σε μεγάλο εύρος τεχνικών, υλικών και θεμάτων καλύπτοντας όλο το φάσμα των Εικαστικών Τεχνών (σχέδιο, ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική, κατασκευές, κολάζ). Παράλληλα συνδέουν τα έργα τους με γνωστές δημιουργίες από την ιστορία της Τέχνης.

Κόστος συμμετοχής:

Μηνιαία συνδρομή: 35 ευρώ.

Παιδιά 3 – 5 ετών μπορούν να συμμετέχουν χωρίς μηνιαία συνδρομή με 8 ευρώ τη φορά.

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close