Πρόγραμμα και Τμήματα

SPECIALab: Δευτέρα 17.00 – 18.30 το Άλογο δέχεται παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και αναπηρίες. Οι συναντήσεις στοχεύουν στην ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας, συγκέντρωσης, στην αισθητηριακή ολοκλήρωση, ενσυναίσθηση, ομαδικότητα, φαντασία, αλλά και στη δημιουργία σχέσεων.

Τμήματα Ενηλίκων και Εφήβων: κάθε Δευτέρα από τις 19.00 ως τις 21.00 για ενηλίκους και εφήβους λυκείου και κάθε Τρίτη 18.45 – 20.15 αποκλειστικά για εφήβους γυμνασίου, που θέλουν να μάθουν σχέδιο και ζωγραφική ή να πειραματιστούν με τη χαρακτική.

Τμήμα Σχεδίου για παιδιά Δημοτικού από 8-11 ετών: παρατηρώντας εικαστικά έργα από κάθε χώρο, εποχή και δημιουργό στην ιστορία της Τέχνης, τα παιδιά εξασκούνται στο σχέδιο με μολύβι, κάρβουνο, μελάνι, ξυλομπογιές και άλλα υλικά.

Τμήμα Εικαστικών για Νήπια από 3-6 ετών: τα παιδιά ενθαρρύνονται να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν μόνα τους τις εικαστικές τους ικανότητες. Στην πορεία αυτή αβίαστα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα, την αντίληψη σχημάτων και χρωμάτων ενώ παράλληλα οξύνεται η παρατηρητικότητα και η αντιληπτική ικανότητα.

Τμήμα Εικαστικών για παιδιά Δημοτικού από 6-11 ετών: εδώ τα παιδιά πειραματίζονται σε μεγάλο εύρος τεχνικών, υλικών και θεμάτων καλύπτοντας όλο το φάσμα των Εικαστικών Τεχνών (σχέδιο, ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική, κατασκευές, κολάζ). Παράλληλα συνδέουν τα έργα τους με γνωστές δημιουργίες από την ιστορία της Τέχνης.

Μικροί Ενδυματολόγοι: μια εξερεύνηση της ιστορίας του κόσμου μέσα από τα ρούχα! Τα παιδιά θα γνωρίσουν επίσης θεατρικούς και κινηματογραφικούς χαρακτήρες και θα σχεδιάσουν τα κοστούμια τους!

Μηνιαία συνδρομή:

SPECIALab: 35 ευρώ/μήνα ή 10 ευρώ τη φορά

Έφηβοι και παιδιά – 30 ευρώ (περιλαμβάνονται υλικά)

Ενήλικοι – 30 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται υλικά)

Παιδιά 3 – 6 ετών: 30 ευρώ/μήνα ή 8 ευρώ τη φορά

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close